Акумулятор iPhone: помста Wylsacom

Техноблогер Wylsacom не упустив шансу обернути ситуацію на користь Apple. У його твітi міститься завуальоване звернення до затятих противників корпорації.

З поєднання назв компаній вийшов непоганий каламбур:

Користувачі почали обговорювати, до кого саме було звернення. Можливо, не тільки південнокорейському конкуренту компанії.

Деякі висувають гіпотези про працездатність iPhone.

Інші скористалися скупченням експертів і вирішили нагальні проблеми:

А хтось задається вічними питаннями:

До речі, дійсно, чому?

Що б не говорили, бізнес-підхід Apple вельми ефективний. Корпорація завжди була дещо одіозною, причому при Стіві Джобсі її продуктова політика була дещо жорсткішою, ніж при Тіма Кука. Конфлікт якості, довговічності товару і зростання продажів будь-якої компанії відомий давно.

Деякі виробники примудряються заробляти на наданні додаткових послуг і сервісів, інші навмисно обмежують запас міцності виробів. Поведінка Apple більше схожа на перший варіант: центри підтримки, гарантії, програми заміни, App Store, наповнений додатками … Якби корпорації було все одно, вона б випускала по 4 смартфона на рік і всіляко б забувала про безкоштовне оновлення програмного забезпечення.

Можливо, як і всякі кризи, проблеми з акумуляторами iPhone в поєднанні з недосконалістю iOS 11 приведуть до появи в 2018 році поліпшених батарей і добре відполірованих версій операційних систем.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.