Стало відомо, коли вийде публічна бета-версія iOS 14

Стало відомо, коли вийде публічна бета-версія iOS 14
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологічний гігант Apple цього тижня в понеділок в рамках конференції розробників WWDC 2020 представила iOS 14, яка вже доступна для розробників. Незважаючи на це, компанія планує випустити бета-версію оновлення в публічний доступ найближчим часом.

Стало відомо, коли вийде публічна бета-версія iOS 14

Купертіновці повідомляють, що публічна бета iOS 14 буде доступна в липні. Відразу після запуску в тестуванні зможуть взяти всі бажаючі, користувачі зможуть встановити оновлення на свої iPhone і iPod touch без необхідності в облікового запису розробника. Публічний бета-тест не означає, що iOS 14 не буде помилок і проблем з продуктивністю, але, принаймі, вона буде досить стабільною для більшої кількості користувачів.

Apple не уточнила, коли саме в липні буде запущено публічний бета-тест iOS 14. Це може статися вже на наступному тижні, але швидше за все це відбудеться в середині місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви не готові пожертвувати стабільністю і продуктивністю свого пристрою, то в такому випадку краще утриматися від установки бета-версії iOS 14 і дочекатися осені. Як правило, Apple випускає стабільну версію оновлення операційної системи після анонсу нових iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.