Дизайнери Google пропонували зробити смартфон Pixel 4 схожим на iPhone 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Google розповіли про альтернативні версії дизайну смартфона Pixel 4, які вони розглядали. Деякі з макетів виявилися дуже схожі на iPhone 11.

У жовтні минулого року в продаж надійшов Google Pixel 4, який отримав ряд унікальних програмних фішок і флагманські характеристики. Однак предметом суперечок став зовнішній вигляд пристрою. Днями в компанії розповіли про альтернативні версії дизайну гаджета. Під час скрупульозної проробки форми і зовнішнього вигляду фахівці намалювали десятки начерків і створили всілякі прототипи. Вид ззаду деяких з них сильно нагадує iPhone 11: У них однакове оформлення подвійної камери в квадратному блоці.

«Google Pixel 4 був розроблений таким чином, щоб бути максимально комфортним в руці. Цей смартфон повинен був стати доступним і людяним » , – розповів один з дизайнерів, відповідаючи на питання про ключової ідеї, якої дотримувалися творці при розробці. Під час процесу команда змінювала не тільки форму корпусу і комбінацію сенсорів основної камери, але і експериментувала з кольором.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.