Фронтальна камера під дисплеєм – концепт нового смартфону Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камера «Under-Display» – один з найголовніших трендів поточного року. Компанія Xiaomi та інші виробники заявляли про свої наміри випустити смартфони з «невидимою» фронтальною камерою, але всі розмови закінчувались на етапі створення концептів. Сьогодні стало відомо, що бренд Huawei також запатентував смартфон з камерою під дисплеєм, а також «віртуальними» кнопками, які розміщенні з обох боків пристрою.

Документи на оформлення патенту були передані ще в 2019 році, але офіційне підтвердження CNIPA китайський виробник отримав тільки сьогодні. Компанія Huawei запатентувала концепти одразу двох смартфонів. Вони майже ідентичні, але певні розбіжності в дизайні все таки є. Реалізація технології «UnderDisplay» дозволить відмовитись від перфорації екрану задля розширення дисплейного простору.

Зверніть увагу на бокові сторони концепту. Компанія Huawei планує використовувати сенсорні кнопки, які необхідні для включення або перезавантаження смартфону, регулювання гучності. Різниця між патентами – це форма «віртуальних» клавіш. Нагадаємо, що отримання патенту – це ще не гарантія того, що виробник випустить такий смартфон найближчим часом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.