Цікаві деталі дебюту складаного смартфону iPhone X Fold: фото, ціна, дата презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські ЗМІ повідомляють, що перший складаний смартфон компанії Apple дебютує вже наступного року. Крім того, з’явилися цікаві інсайди стосовно конструкції пристрою. iPhone з гнучким екраном отримає принципово новий форм-фактор. Датчик сканування відбитків пальців розробники вирішили перенести на бокову частину корпусу пристрою. Також американський виробник прийняв рішення відмовитися від перфорації дисплею.

Сьогодні з’явилося підтвердження попередніх чуток. Складаний смартфон не отримає гнучкого екрану. Конструкція основного дисплею – це два екрани, які поєднані між собою спеціальним механізмом. З обох боків смартфон буде округленим. Візуально модель нагадує iPhone 11. Система Face ID об’єднана з модулем основної камери. Однак інсайдери не виключають, що розробники можуть зовсім відмовитися від використання цієї технології.

Китайські ЗМІ також опублікували концепт iPhone X Fold. Це повноцінний гібрид планшету та смартфону. Ціна новинка наразі невідома. Ще більше достовірної інформації ми отримаємо вже вході найближчої конференції Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.