Флагман Realme X3 продемонстрував, на що він здатний

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор індійського підрозділу компанії Realme офіційно повідомив, що флагманська лінійка буде складатися з двох смартфонів – базової X3 та спеціального видання SuperZoom Edition. Обидві новинки дебютують 25 червня в Індії. На європейському ринку вони з’являться на день пізніше. Сьогодні в базі даних Geekbench були опубліковані перші результати тестування Realme X3. Смартфон вразив експертів та блогерів високою продуктивністю.

По-перше, виробник планує випустити конфігурацію флагманського смартфону з 12 ГБ оперативної пам’яті. Однак базовою стане саме версія на 8 ГБ. По-друге, компанія Realme зробила ставку на перевірений центральний процесор Snapdragon 865 від Qualcomm. Комплексна та одноядерна оцінки смартфону – 2307 та 8216 балів відповідно.

Деякі джерела повідомляють, що виробник також анонсує Pro-версію флагмана, яка і отримає чіпсет Snapdragon 865. Базова буде оснащена більш дешевим центральним процесором – Snapdragon 855+. Згідно з інформацією Google Play Console, смартфон отримає дисплей з розподільною здатністю 1080х2400 точок, а також Realme X3 буде працювати під управлінням операційної системи Android 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.