Що нового готує Apple для браузера Safari в iOS 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple готує кілька нових функцій для мобільної версії свого браузера Safari, серед яких, голосовий пошук, інтеграція перекладача, поліпшені вкладки, опція «гостьового режиму» і нові можливості зв’язки ключів iCloud.

Марк Гурман з Bloomberg поділився у себе в Твіттері новими функціями, які Apple може представити на WWDC протягом цього тижня. Чутки про нові можливості Safari почали поширюватися після витоку iOS 14. Серед усіх цих витоків є інформація про те, що Apple додасть попередження зв’язки ключів iCloud про повторне використання пароля на різних сайтах. Також повідомляється про можливість генерації кодів двохфакторної аутентифікації.

Крім цього, компанія може додати вбудований перекладач, за допомогою якого користувачі зможуть переводити веб-сторінки без необхідності в сторонньому додатку. Передбачається, що опція перекладу буде доступна для кожного відвідуваного сайту, а також можна буде включити функцію автоматичного перекладу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple також працює над тим, щоб забезпечити повноцінну підтримку Apple Pencil в Safari для iPadOS 14. Стилус, ймовірно, можна буде використовувати для малювання і розмітки. Ця функція призначена тільки для планшетів iPad, оскільки у iPhone відсутня підтримка Apple Pencil.

Варто відзначити, що інформація яка витекла в мережу про iOS 14 була ранньої складанням операційної системи. З тих пір могло багато змінитися. У будь-якому випадку скоро ми вже все дізнаємося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.