Слух: наступний iPhone SE виявиться клоном iPhone XR

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випущений кілька місяців тому iPhone SE нового покоління – доступний і цілком сучасний – і став справжнім хітом навіть незважаючи на те, що побудований він з застосуванням компонентів старенького iPhone 8. З огляду на успіх новачка, Apple цілком може поширити таку практику і на наступні бюджетні моделі – на той же iPhone SE зразка 2022 року. У Мережі вже з’явився можливий рендер такого смартфона.

Якщо і в цьому випадку дизайн вам здається дуже знайомим, то немає нічого дивного: по суті, це той же iPhone XR. Саме він, як припускають автори рендеру, може послужити базисом для iPhone SE 2022, як iPhone 8 послужив основою для нинішнього iPhone SE. Така модель могла б отримати платформу Apple A15 і 4 ГБ оперативної пам’яті.

Втім, ще до випуску нового покоління iPhone SE може вийти iPhone SE Plus. Чутки приписують йому систему Touch ID зі сканером відбитків пальців, вбудованим в бічну кнопку живлення. Само собою, екран буде більшим, ніж у нинішнього iPhone SE, але дизайн в дусі iPhone 8 повинен зберегтися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.