Смартфон-розкладачка Samsung Galaxy Z Flip 5 потрапив в Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий аналітик Geekbench постійно стає джерелом нової інформації про смартфони, які готуються до випуску. На цей раз в бенчмарку продемонстрували розкладачку Samsung Galaxy Z Flip 5G.

У бенчмарку Geekbench новий технологічний продукт знаменитого південнокорейського виробника проходить під кодовою назвою SM-F707B. У ролі програмна платформа використовується операційна система Android 10. Також варто відзначити наявність в Samsung Galaxy Z Flip 5G процесора Qualcomm Snapdragon 865 на вісім ядер з графічним прискорювачем Adreno 650 і тактовою частотою 2,84 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті складає 8 Гб. У попередній модифікації Galaxy Z Flip новий девайс отримав гнучкий дисплей AMOLED Infinity Flex Display діагоналлю 6,7 дюйма і в форматі FHD +. Зовнішній екран Super AMOLED на 1,1 дюйма роздільною здатністю 300 на 112 точок.

Ємність власної пам’яті у даної розробки азіатського бренду складає 256 Гб. Інші пам’ятні параметри мобільного пристрою – основна подвійна камера на 12 Мп, «Фронталки» на 10 Мп, акумуляторна батарея на 3300 мАг і технологія безконтактної оплати товарів NFC.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.