«Злив» технічних характеристик флагману Xiaomi Mi 10 Pro+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В середині лютого китайський виробник презентував лінійку флагманських смартфонів – Xiaomi Mi 10 та його Pro-версію. Сьогодні з’явилася інформація, що наразі компанія готується до запуску третьої версії – Xiaomi Mi 10 Pro+. Китайські ЗМІ повідомляють, що новинка вже отримала лозунг для PR-кампанії «Look beyond the world». Смартфон буде відрізнятися від аналогів преміальною апаратною комплектацією та доступною ціною.

Xiaomi Mi 10 Pro+ отримає якісний дисплей з частотою оновлення 120 Гц, 12-кратний оптичний зум. Інсайдери прогнозують, що високу швидкість роботи буде забезпечувати флагманський центральний процесор Snapdragon 865 від компанії Qualcomm.  Смартфон отримає підтримку швидкої зарядки (65 Вт). Розподільна здатність найпотужнішого датчику основної камери склади 108 МП.

Авторитетні джерела також повідомляють, що у другій половині 2020 року, компанія Xiaomi планує презентувати ще 5 флагманських смартфонів на базі центрального процесору Snapdragon 865. Також китайський виробник готує новинку з чіпсетом Dimensity 1000+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.