Huawei Enjoy 20 дебютує у серпні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця китайський виробник анонсував смартфон Enjoy Z. Однак, скоріш за все, ця модель орієнтована виключно на внутрішній ринок. Раніше ми повідомляли, що глобальна версія цієї новинки може бути представлена вже 24 червня під назвою Huawei Enjoy 20 Pro/Plus. Сьогодні з’явилася нова інформація. Відомий китайський інсайдер повідомляє, що базова версія смартфону дебютує на конференції, яка пройде в серпні.

Статистика свідчить про те, що компанія Huawei презентує нові смартфони майже кожного місяця. Якщо дотримуватися цієї логіки, то вже у липні китайський вендор повинен випустити чергову новинку. Стосовно Huawei Enjoy 20, то виробник анонсує цей смартфон в серпні. Він отримає OLED-дисплей, сканер відбитків пальців. Нажаль, інші технічні характеристики наразі невідомі.

У липні Huawei може презентувати Enjoy 20 Plus, однак поки що виробник не підтверджує цю інформацію. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає якісний дисплей з частотою оновлення 90 Гц. Все моделі цієї лінійки будуть оснащені центральними процесорами MediaTek. Смартфон Plus/Pro отримає потужний чіпсет Dimensity 800 з підтримкою 5G. Останні чутки свідчать про те, що ця новинка буде обладнана камерою з трьох датчиків: 48 МП, 8 МП, 2 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.