Ігровий смартфон Lenovo Legion буде представлений в липні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ігровий смартфон Lenovo Legion буде офіційно представлено в липні, але точна дата невідома, повідомляє AndroidHeadlines. Схоже, що вже через кілька тижнів у ще не анонсованого Asus Rog Phone III з’явиться потенційний конкурент.

Реклама

Аккаунт Rescuer Gaming Phone в Weibo опублікував невеликий тизер з логотипом Lenovo Legion і підписом в стилі «побачимося в липні». Rescuer Gaming Phone є офіційним аккаунтом бренду Lenovo Legion, тому його інформації можна довіряти. Звичайно, тизер не вніс ясності, щодо конкретної дати, але тепер точно стало ясно, що Lenovo Legion з’явиться в середині літа.

Залишається відкритим питання, чи надійде даний смартфон на зарубіжні ринки або залишиться в рідному азіатському регіоні. В даний час ринок телефонів не може похвалитися великою кількістю дійсно «геймерських» пристроїв. Можна знайти екземпляри окремих брендів, на кшталт Asus Rog Phone і ZTE Nubia. Тому вихід Lenovo Legion з великою кількістю «приблуд» для гравців і конкурентоспроможною ціною може зміцнити позиції компанії в ніші продуктивних смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: