Ігровий смартфон Lenovo Legion буде представлений в липні

Ігровий смартфон Lenovo Legion буде офіційно представлено в липні, але точна дата невідома, повідомляє AndroidHeadlines. Схоже, що вже через кілька тижнів у ще не анонсованого Asus Rog Phone III з’явиться потенційний конкурент.

Аккаунт Rescuer Gaming Phone в Weibo опублікував невеликий тизер з логотипом Lenovo Legion і підписом в стилі «побачимося в липні». Rescuer Gaming Phone є офіційним аккаунтом бренду Lenovo Legion, тому його інформації можна довіряти. Звичайно, тизер не вніс ясності, щодо конкретної дати, але тепер точно стало ясно, що Lenovo Legion з’явиться в середині літа.

Залишається відкритим питання, чи надійде даний смартфон на зарубіжні ринки або залишиться в рідному азіатському регіоні. В даний час ринок телефонів не може похвалитися великою кількістю дійсно «геймерських» пристроїв. Можна знайти екземпляри окремих брендів, на кшталт Asus Rog Phone і ZTE Nubia. Тому вихід Lenovo Legion з великою кількістю «приблуд» для гравців і конкурентоспроможною ціною може зміцнити позиції компанії в ніші продуктивних смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.