Вже незабаром Microsoft може випустити свій перший смартфон з двома екранами

В кінці минулого року Microsoft анонсувала вкрай цікавий апарат – свій перший смартфон з двома екранами під назвою Surface Duo. Спочатку планувалося, що девайс надійде в продаж лише в кінці 2020 року, а згідно з чутками, компанія взагалі мала намір перенести його вихід на 2021 рік. Але, як виявилося, пристрій можуть випустити навіть раніше запланованого – в липні поточного року.

Принаймні про це говорять дані інтернет-інсайдерів, які повідомили навіть про те, що Microsoft нарешті завершила всі стадії тестування новинки, що і говорить в кінцевому підсумку про вкрай швидкий вихід пристрою на ринок.

Нагадаємо, що під час анонсу компанія-виробник розповіла, що Surface Duo буде працювати на базі вже трохи застарілого процесора Qualcomm Snapdragon 855, але при цьому мати аж два екрани по 5,6 дюймів і з роздільною здатністю 1800 x 1350 пікселів кожен. Оперативної пам’яті в пристрої буде 6 ГБ, а постійної до 256 ГБ. Також було заявлено про наявність основної камери на 11 Мп і акумулятора ємністю 3460 мАг. Працювати смартфон буде на базі модифікованого Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.