З’явилися знімки неанонсованої Nokia 7.3 з камерою на 48 Мп

З'явилися знімки неанонсованої Nokia 7.3 з камерою на 48 Мп

Щось останнім часом з табору HMD Global не було ніяких обнадійливих новин щодо нових смартфонів. І ось днями в мережі з’явилася новина, нібито в компанії вже ведуться роботи над Nokia 7.3. Нагадаємо, що попередник цього девайса був представлений ще восени минулого року, а про сам смартфон лише зрідка трапляються чутки.

Зараз же ми отримали більш конкретну інформацію, причому вона виходить від компанії, яка поставляє захисні скла. Так ось, на думку авторів витоку, Nokia 7.3 повинен отримати чотирb модуля. Це вже свідчить про підтримку сучасного тренду. Нагадаємо, що попередник мав лише три модуля. Що стосується їх роздільної здатності, то ймовірно головний модуль буде мати 64-мегапікселі.

З'явилися знімки неанонсованої Nokia 7.3 з камерою на 48 Мп

Якщо говорити про трьох інших модулях, то тут немає нічого дивного: макрокамера, ширококутна камера, а також датчик глибини. А ось роздільна здатність фронтальної камери поки залишається невідомо, та ймовірно, вона буде в межах від 24 до 32 МП. До речі, якщо вірити «витеклим» в мережу зображенням, то смартфон отримає досить широкі рамки навколо корпусу і стандартний краплевидний виріз під фронтальну камеру.

Якщо говорити про платформу, то найімовірніше мова повинна йти про платформу Snapdragon 7-ї серії. Також повідомляється, що на ринку повинні з’явитися версії як з підтримкою технології 5G, так і без неї. Це, природно, вплине на цінник пристрою, який поки тримається в секреті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.