Все ще з «гривкою». Ретейлер показав дизайн iPhone 12 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Задовго до релізу лінійки iPhone 12 майбутні флагмани Apple неодноразово ставали героями інсайдерських публікацій. Джерелом нового витоку став китайський інтернет-магазин, на сайті якого з’явився якісний рендер Pro-версії «яблучного» смартфона в прозорому захисному чохлі. Зображення розкриває дизайн передньої панелі гаджета – який, якщо вірити джерелу, так і не позбувся «знаменитого» широкого вирізу на дисплеї.

Згідно рендеру, в цьому році Apple не збирається відмовлятися від горезвісної «гривки», в області якої розмістяться датчики Face ID для розпізнавання особи і модуль фронталки. Судячи по квадратному вирізу на задній кришці, аксесуар призначений для 6,1-дюймового iPhone 12 Pro: базова модель, за чутками, отримає всього два датчика основної камери, в той час як більш просунута версія обзаведеться трьома сенсорами і допоміжним блоком LiDAR.

Згідно попереднім витоками, iPhone 12 Pro отримає ємний акумулятор і 120-герцовий екран, а також функцію триразового оптичного зума і перероблений нічний режим з підтримкою HDR. Точна дата презентації оновленої серії ще не оголошена – очікується, що анонс відбудеться в жовтні-листопаді поточного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.