Смартфони

Xiaomi Mi Smart Band 5 – глобальна версія Mi Band 5 для України

Share

Нам стало відомо від офіційного джерела, що спортивний браслета Xiaomi Mi Smart Band 5 стане глобальною версією Mi Band 5, а запропонувати він зможе точно такі ж можливості. 

З відмінностей користувачів чекає хіба що тільки упаковка, тому що всі написи на такій будуть англійською мовою, а не на китайській. Міжнародна версія браслета виявиться ідентичною для всіх країн, тобто в Україні, Росії, Європі та інших регіонах світу буде продаватися ідентична версія трекера. Повідомляється, що новинку анонсують на міжнародному ринку вже в наступному місяці, а вже незабаром після його випуску на ринок планується запустити його в продаж, зробивши доступним для покупки всім бажаючим.

Презентація фітнес-трекер Xiaomi Mi Smart Band 5 відбудеться на міжнародному ринку вже в липні 2020 року, і це офіційна інформація. Незабаром після такої цей наручний гаджет топового рівня стане доступний для покупки всім бажаючим, а зробити її можна буде звичайно ж за вищою ціною, ніж в Китаї. Не виключено, що новинка в глобальному вигляді так і зовсім виявиться більш ніж в два рази дорожче, ніж в конфігурації для китайського регіону – це цілком нормальна практика для даного виробника. По частині зовнішнього вигляду і технічного оснащення спортивний браслет Mi Smart Band 5 зовсім ніяк не відрізнятиметься від звичайної моделі Mi Band 5, яка вже незабаром надійде в продаж на полиці китайських магазинів, а вже зараз на території Китаю всі бажаючі можуть оформити на неї попереднє замовлення .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий спортивний браслет оснащений 1,1-дюймовим OLED-екраном кольорового типу, модулем Bluetooth 5.0 LE, акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг для забезпечення двох тижнів автономної роботи на одному заряді, а також чіпом NFC для оплати покупок в магазинах і проїзду в транспорті. Втім, не виключено, що в глобальну версію даного трекера на рівні прошивки впровадять підтримку платіжної системи Google Pay і голосового помічника Amazon Alexa, зустріти які в китайській версії Mi Band 5 звичайно ж не вийде, тому що в Китаї дані сервіси попросту недоступні, адже влада країни їх заблокували, щоб тим самим сприяти розвитку місцевих компаній і їх розробок. Швидше за все, коли новий наручний гаджет з’явиться в Україні, продавати його будуть за 1500 – 2000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024