OnePlus 8 Pro вперше подешевшав з початку продажів

OnePlus 8 Pro вперше подешевшав з початку продажів

Одразу після старту продажів OnePlus 8 Pro на українському ринку, флагман почав дешевшати. Якщо на старті продажів за модифікацію з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої просили 26 999 гривень, то зараз ціна впала на більше ніж 1500 гривень. Нагадаємо смартфон анонсували всередині квітня.

Згідно «Google пошук», в базовій модифікації смартфон коштує від 24 500 гривень.

OnePlus 8 Pro вперше подешевшав з початку продажів

OnePlus 8 Pro – це головний флагманський смартфон китайської компанії в першій половині поточного року. Крім того, модель претендує на звання одного з найкращих флагманів на ринку в цілому. Вона обладнана 7-нанометровою платформою Snapdragon 865 і може похвалитися дисплеєм Fluid AMOLED діагоналлю 6,78 дюйма з частотою оновлення 120 ГГц. Роздільна здатність складає 1440 х 3168 пікселів. Екран покритий склом Gorilla Glass 5. Незалежно від роздільної здатності максимальна частота оновлення кадрів становить 120 Гц.

На тильній стороні є пара 48-Мп модулів: звичайний і ширококутний. Перший може похвалитися оптичною стабілізацією. Вона є і в 8-мегапіксельному телеоб’єктиві з 3-кратним зумом. Четвертий елемент системи – сенсор глибини на 5 Мп. Камера вміє записувати відео в 4K UHD з частотою кадрів 60 FPS. Роздільна здатність фронтальної камери становить 16 Мп.

OnePlus 8 Pro – це дебютний флагман виробника із захистом від води і бездротовою зарядкою (30 Вт). Потужність зарядки по дроту теж склала 30 Вт. З іншого відзначимо стереодинаміки, вбудований в матрицю біометричний сканер, NFC і акумулятор на 4510 мАг. З коробки модель працює на Android 10 з оболонкою OxygenOS 10, але вже доступна перша публічна версія Android 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.