Відтепер відомо, як буде виглядати Samsung Galaxy Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Концепція першого гнучкого смартфону Samsung знайде своє відображення і в моделі другого покоління. Виріз під фронтальну камеру зміститься в центр. Форм-фактор залишиться без змін. Технологія складання продемонструвала свою ефективність, тому виробник знову буде використовувати її.

Конференція Samsung Unpacked має відбутися вже 5 серпня. Хедлайнером цього заходу стане смартфон з гнучким екраном Galaxy Fold 2. Модель другого покоління отримає апаратний апгрейд, а також розширений функціонал. Діагональ дисплею збільшиться до 7,7 дюймів. Частота оновлення кадрів – 120 Гц. Цей показник збільшиться майже вдвічі. Виробник змінив концепцію дизайну внутрішнього екрану. Його розподільна здатність – 1689 x 2213. Захист від механічних пошкоджень забезпечує тонке, але міцне скло.

Зовнішній дисплей також суттєво збільшиться – 6,23”. Частота оновлення – 60 Гц. Специфікації камери наразі невідомі, як і центральний процесор. Компанія планує випустити близько 300 000 одиниць Samsung Galaxy Fold 2. Південнокорейський виробник поставив чітку мету – продавати в рік близько 3 мільйонів смартфонів з гнучким екраном. Звичайно, що все буде залежати від конкурентів, а також вартості Galaxy Fold 2. Найближчим часом у продажі з’являться ще 2 смартфони з гнучким екраном – Huawei Mate X2 та 5G-версія Motorola Razr.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.