Бюджетна модифікація LG Velvet вже на підході

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця південнокорейський виробних техніки презентував 5G-смартфон LG Velvet, оснащений центральним процесором Snapdragon 765 від компанії Qualcomm. Модель середнього класу запам’яталася збалансованими технічними характеристиками та вражаючим дизайном. Сьогодні стало відомо, що компанія активно працює над підготовкою до анонсу LTE-версії цього смартфону.

LG Velvet 4G отримає процесор Snapdragon 865, який ще в 2018 році вважався флагманським.  Інсайдери помітили новий смартфон в базі даних Geekbench. Там він фігурує під кодовою назвою LM-G910. Новинка буде спрямована на ринки Близького Сходу, але появу з часом європейської версії також не слід виключати. Інсайдери повідомлять, що LG Velvet 4G буде коштувати приблизно на 20% дешевше, ніж 5G-версія.

Базова конфігурація пам’яті новинки – 6 ГБ + 128 ГБ. Смартфон отримає підтримку Bluetooth п’ятого покоління. Пристрій буде працювати під управлінням операційної системи Android 10. Розподільна здатність 6,8-дюймового дисплею становить Full HD+. Довготривалу роботу в автономному режимі забезпечить батарея ємністю 4300 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.