Новітній LG Velvet отримав три нових забарвлення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

LG Velvet запущений у продажу близько місяця тому. Це смартфон з цікавим дизайном і флагманськими характеристиками, за винятком процесора Snapdragon 765, який ставить його в категорію середнього класу.

Реклама

LG продає телефон в чотирьох колірних варіантах – Aurora White, Aurora Grey, Illusion Sunset і Aurora Green. У новому звіті говориться, що телефон отримав три нові забарвлення.

LG Velvet тепер доступний в кольорі Aurora Powder (рожевий), Aurora Red і Aurora Blue. Aurora Powder ексклюзивно для власної операторської мережі LG, LG U +, а варіант Aurora Red доступний через оператора KT. Синій варіант доступний оператору SK Telecom.

Новітній LG Velvet отримав три нових забарвлення

Як видно з назв компаній, нові кольори ексклюзивні для операторів зв’язку в Південній Кореї. LG ще нічого не сказала про нових колірних рішеннях, доступних в інших країнах, але не виключається можливість.

Що стосується технічних характеристик. Ґаджет базується на чіпсеті Snapdragon 765 від Qualcomm, оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і фдеш-накопичувачем на 128 ГБ. Вільний простір можна розширити за допомогою карти microSD об’ємом до 2 ТБ. Девайс зможе працювати в мобільних мережах п’ятого покоління. Ємність акумулятора – 4300 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: