Новітній LG Velvet отримав три нових забарвлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

LG Velvet запущений у продажу близько місяця тому. Це смартфон з цікавим дизайном і флагманськими характеристиками, за винятком процесора Snapdragon 765, який ставить його в категорію середнього класу.

LG продає телефон в чотирьох колірних варіантах – Aurora White, Aurora Grey, Illusion Sunset і Aurora Green. У новому звіті говориться, що телефон отримав три нові забарвлення.

LG Velvet тепер доступний в кольорі Aurora Powder (рожевий), Aurora Red і Aurora Blue. Aurora Powder ексклюзивно для власної операторської мережі LG, LG U +, а варіант Aurora Red доступний через оператора KT. Синій варіант доступний оператору SK Telecom.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новітній LG Velvet отримав три нових забарвлення

Як видно з назв компаній, нові кольори ексклюзивні для операторів зв’язку в Південній Кореї. LG ще нічого не сказала про нових колірних рішеннях, доступних в інших країнах, але не виключається можливість.

Що стосується технічних характеристик. Ґаджет базується на чіпсеті Snapdragon 765 від Qualcomm, оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і фдеш-накопичувачем на 128 ГБ. Вільний простір можна розширити за допомогою карти microSD об’ємом до 2 ТБ. Девайс зможе працювати в мобільних мережах п’ятого покоління. Ємність акумулятора – 4300 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.