LTE-варіант LG Velvet з’явився в Geekbench з 6 ГБ оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше з’явилася інформація про те, що недавно анонсований субфлагманський смартфон LG Velvet, який вийшов на платформі Qualcom Snapdragon 765G, вийде також у версії без підтримки 5G. Що цікаво, для цього компанія LG вибрала флагманську платформу дворічної давності, Qualcomm Snapdragon 845, яка, тим не менше, досі показує себе дуже добре в плані потужності. 

Зараз LTE-варіант LG Velvet засвітився в бенчмарку Geekbench. Результати тестування нового LG Velvet в Geeknech повністю співпадають з тією інформацією, яка була раніше – співпав навіть модельний номер “LM-G910”. 

На даний момент є інформація про те, що новий LG Velvet зі Snapdragon 845 вийде в Ірані та Бразилії, а от даних про вихід в інших країнах поки нема. Скоріш за все, він буде в першу чергу виходити в тих країнах, в яких запуск 5G найближчим часом не планується. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно даним, які є на даний момент, LG Velvet на Snapdragon 845 збереже всі характеристики та фішки 5G-версії, і єдиною суттєвою відмінністю стане саме чіпсет, який буде досить потужним, але при цьому не підтримуватиме 5G. LG Velvet на Snapdragon 845 буде оснащений флагманським загнутим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD+ діагоналлю 6.8 дюймів. Об’єм внутрішньої пам’яті – 128 ГБ, його можна буде розширити за допомогою карти пам’яті microSD. 

LG Velvet на Snapdragon 845 отримає фронтальну камеру на 16 МП, яка буде розташована у краплеподібному вирізі. Основна камера буде складатися з трьох сенсорів: головний ан 48 МП, ультраширокий на 8 МП та датчик глибини на 5 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4300 мАг, є підтримка бездротової зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.