LTE-варіант LG Velvet з’явився в Geekbench з 6 ГБ оперативної пам’яті

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Раніше з’явилася інформація про те, що недавно анонсований субфлагманський смартфон LG Velvet, який вийшов на платформі Qualcom Snapdragon 765G, вийде також у версії без підтримки 5G. Що цікаво, для цього компанія LG вибрала флагманську платформу дворічної давності, Qualcomm Snapdragon 845, яка, тим не менше, досі показує себе дуже добре в плані потужності. 

Реклама

Зараз LTE-варіант LG Velvet засвітився в бенчмарку Geekbench. Результати тестування нового LG Velvet в Geeknech повністю співпадають з тією інформацією, яка була раніше – співпав навіть модельний номер “LM-G910”. 

На даний момент є інформація про те, що новий LG Velvet зі Snapdragon 845 вийде в Ірані та Бразилії, а от даних про вихід в інших країнах поки нема. Скоріш за все, він буде в першу чергу виходити в тих країнах, в яких запуск 5G найближчим часом не планується. 

Згідно даним, які є на даний момент, LG Velvet на Snapdragon 845 збереже всі характеристики та фішки 5G-версії, і єдиною суттєвою відмінністю стане саме чіпсет, який буде досить потужним, але при цьому не підтримуватиме 5G. LG Velvet на Snapdragon 845 буде оснащений флагманським загнутим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю FullHD+ діагоналлю 6.8 дюймів. Об’єм внутрішньої пам’яті – 128 ГБ, його можна буде розширити за допомогою карти пам’яті microSD. 

LG Velvet на Snapdragon 845 отримає фронтальну камеру на 16 МП, яка буде розташована у краплеподібному вирізі. Основна камера буде складатися з трьох сенсорів: головний ан 48 МП, ультраширокий на 8 МП та датчик глибини на 5 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4300 мАг, є підтримка бездротової зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: