Інсайдери: Samsung Galaxy Fold 2 позбудеться трендової функції

Задовго до анонса другої ревізії Samsung Galaxy Fold новинці приписували ряд технічних характеристик і додаткових особливостей, включаючи підтримку електронного пера S Pen. Але згідно черговим витоком, можливості взаємодії з пристроєм за допомогою стилуса користувачі все ж не отримають: всьому виною конструктивні особливості гаджета.

За даними мережевих інформаторів, основна причина відмови Samsung від підтримки стилуса при виробництві новинки – недостатня міцність гнучкого екрану пристрою. Як приклад наводиться представлений раніше Galaxy Z Flip, товщина захисного скла якого становить лише 0,03 мм. Для порівняння, у Galaxy Note 10, в комплект якого входить електронне перо, цей показник набагато більший – 0,4 мм.

З огляду на те, що Galaxy Fold 2 отримає той же тип покриття дисплея, що і Galaxy Z Flip, сподіватися на підтримку S Pen, за словами інсайдерів, користувачам не варто.

Незважаючи на зазначене обмеження, новинку чекає ряд інших корисних функцій, включаючи частоту екрана 120 Гц, роздільна здатність матриці QHD + і вибір між конфігураціями з 256 ГБ або 512 ГБ вбудованої пам’яті. Анонс смартфона Samsung Galaxy Fold 2 очікується 5 серпня поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.