Конференція Samsung Unpacked 2020: дата проведення та список новинок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пандемія COVID-19 внесла значні корективи в плани виробників електроніки. Вони були вимушені відмовитися від традиційних презентацій на користь онлайн-конференцій. Саме в такому форматі і пройде Samsung Unpacked 2020. Сьогодні стало відомо, коли саме відбудеться цей захід та які гаджети презентує південнокорейський виробник. Онлайн-конференція запланована на 5 серпня.

Хедлайнером цього заходу стане лінійка флагманських смартфонів Galaxy Note 20. Шанувальники бренду прогнозують, що їм запропонують одразу три моделі: базову, Plus та Ultra.

Статус гарячої новинки також закріпився за Galaxy Fold 2 – це смартфон з гнучким екраном, який стане новою версією Galaxy Flip. Компанія Samsung має гарні новини для фанатів планшетів. Вже 5 серпня буде анонсовано Galaxy Tab 7 та його Plus-версію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У інсайдерів є певні сумніви стосовно смарт-годинника. Спочатку експерти прогнозували презентацію Galaxy Watch 2 або Galaxy Watch Active 3, але остання інформація свідчить, що виробник готується до дебюту Galaxy Watch 3. Слід відзначити, що це перша масштабна конференція Samsung яка пройде в онлайн-форматі, тобто без глядачів у залі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.