Huawei MatePad Pro офіційно вийшов в Україні за ціною 18 тисяч гривень

Китайська компанія Huawei розкрила інформацію про старт продаж в Україні флагманського планшета Huawei MatePad Pro, в якого є підтримка стилуса та LTE. 

Huawei MatePad Pro отримав IPS-дисплей діагоналлю 10.8 дюймів з роздільною здатністю Quad HD+ (з поправкою на співвідношення сторін 16:10) та повним охопленням DCI-P3. Його максимальна яскравість складає 540 ніт, а контрастність – 1500:1. Товщина бокових рамок – лише 4.9 міліметрів, а дисплей займає 90% передньої панелі.

Є підтримка стилуса M-Pencil, в якого є 4096 степенів натиску та визначення кута нахилу. Стилус заряджається бездротовим способом, як Apple Pencil в останньому iPad Pro – він просто кріпиться до бокової панелі за допомогою магнітів. 

Huawei MatePad Pro працює на чіпсеті Kirin 990 з частотою 2.86 ГГц, графічний адаптер – Mali-G76. Пристрій отримав до 8 Гб оперативної пам’яті та до 512 ГБ внутрішньої пам’яті, але в Україні буде продаватися лише конфігурація 6/128 ГБ. Об’єм акумулятора складає 7250 мАг, підтримується швидка зарядка потужністю 40W Huawei SuperCharge. Корпус виготовлений з магнієвого сплаву. 

Huawei MatePad Pro працює на операційній системі Android 10 з оболонкою EMUI 10. Виробник реалізував дуже багато функцій, які повинні були покращити зручність роботи з планшетом. Є підтримка Multi-screen Collaboration через Huawei Share, що дозволило перетягувати файли зі смартфона на планшет. Режим Multi-Window дозволить працювати з трьома програмами одночасно. Також є режим ПК, який дозволяє відкривати одночасно до восьми процесів. Є підтримка покращеного WPS-додатку для роботи з файлами. 

З планшетом можна використовувати клавіатуру Smart Magnetic Keyboard, яку підключається через Bluetooth. Хід клавіш – 1.3 мм, клавіша Shift переключає планшет в режим Multi-screen Collaboration. 

Huawei MatePad Pro (6/128 ГБ, LTE) буде доступним в Україні в сірому кольорі за ціною 17999 гривень. Ті, хто замовить планшет з 8-го до 21-го червня, отримає стилус M-Pencil в подарунок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.