В Мережу виклали фото iPhone 13 без «гривки»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела японського видання Mac Otakara роздобули макет одного з прототипів iPhone 13 – флагманського смартфона Apple, запланованого до запуску в 2021 році. Макет вказує на те, що в iPhone 13 компанія Apple зможе відмовитися від широкої верхньої рамки екрану, так званої «гривки».

Відсутність верхньої рамки екрану в iPhone 13 є головною відмінністю смартфона від актуальних моделей. Система фронтальних камер TrueDepth частково вбудована в екран і розташована на вузькій верхній рамці поруч з розмовним динаміком, підкреслило джерело. Завдяки цьому рішенню вийшло повністю виключити верхню рамку з смартфона.

На задній поверхні iPhone 13 тільки одна помітна нововведення. Смартфон оснащений п’ятьма камерами, розташованими хрестом. Про плани Apple по оснащенню iPhone 13 п’ятьма камерами стало відомо раніше. Крім трьох основних камер і 3D-сканера LiDAR, у смартфона з’явиться окрема камера, яка відповідає за зйомку відео .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вперше LiDAR з’явиться в  iPhone 12 Pro і  iPhone 12 Pro Max , які готуються в виходу восени 2020 року. Раніше стало відомо, що смартфони можуть бути випущені пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.