Складаний смартфон Xiaomi схожий на Huawei Mate Xs

В кінці 2019 року компанія Xiaomi подала заявку на реєстрацію патенту в Національне управління інтелектуальної власності Китаю. Патент був опублікований тільки сьогодні, в ньому містяться цікаві зображення смартфона, який може випустити Xiaomi найближчим часом.

Варто почати з того, що мова йде про смартфон зі згинаючим екраном, який нагадує Huawei Mate Xs і Royole Flexpai 2. У складеному стані екран фіксується на клямці.

З правого боку розташовані кнопки включення / виключення і регулювання гучності смартфона. Запатентований складаний телефон Xiaomi має мікрофон як зверху, так і знизу. Крім того, в нижній частині мобільного пристрою є динамік і роз’єм USB-C.

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, заявив, що Xiaomi однозначно представить свій перший складаний смартфон в найближчий час. Однак поки що невідомо, чи буде він схожий на прототип, показаний на цих ескізах або на якийсь інший пристрій.

Говорячи про камеру, варто відзначити наявність чотирьох датчиків зображення, а також світлодіодного спалаху, що складається з двох модулів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.