Експерти назвали 5 найгірших моделей Xiaomi на сьогоднішній день

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці зазвичай складають списки з кращих смартфонів, на які варто було б звернути увагу, проте цього разу експерти вирішили піти проти системи і назвати гірші з існуючих моделей, які коли-небудь були представлені корпорацією Xiaomi.

Перше місце серед таких віддали моделі Xiaomi Mi Max 2. Купити пристрій можна за 7 тисяч гривень, а набір характеристик зможе порадувати кожного. Проблема в тому, що діагональ екрану досягає 6,4 дюймів. На думку користувачів, він занадто незручний у використанні.

Друге місце дісталося Xiaomi Mi 6. Дана модель визнана застарілою, навіть з огляду на те, що скоро в світ вийде Xiaomi Mi 7 з більш «серйозною» технічною складовою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє місце закріпилося за Xiaomi Mi5C. Він був забезпечений новітнім процесором Surge S1. Через нього девайс заряджається надзвичайно швидко.

Четверта позиція відходить Xiaomi Redmi 4A. Ні в чому поганому модель не дорікають, лише в тому, що Xiaomi Redmi Note 4X володіє більш якісними характеристиками і вартість лише на 1,200 тисячі гривень дорожче.

Джерело: VladTime

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.