Експерти назвали 5 найгірших моделей Xiaomi на сьогоднішній день

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Фахівці зазвичай складають списки з кращих смартфонів, на які варто було б звернути увагу, проте цього разу експерти вирішили піти проти системи і назвати гірші з існуючих моделей, які коли-небудь були представлені корпорацією Xiaomi.

Реклама

Перше місце серед таких віддали моделі Xiaomi Mi Max 2. Купити пристрій можна за 7 тисяч гривень, а набір характеристик зможе порадувати кожного. Проблема в тому, що діагональ екрану досягає 6,4 дюймів. На думку користувачів, він занадто незручний у використанні.

Друге місце дісталося Xiaomi Mi 6. Дана модель визнана застарілою, навіть з огляду на те, що скоро в світ вийде Xiaomi Mi 7 з більш «серйозною» технічною складовою.

Третє місце закріпилося за Xiaomi Mi5C. Він був забезпечений новітнім процесором Surge S1. Через нього девайс заряджається надзвичайно швидко.

Четверта позиція відходить Xiaomi Redmi 4A. Ні в чому поганому модель не дорікають, лише в тому, що Xiaomi Redmi Note 4X володіє більш якісними характеристиками і вартість лише на 1,200 тисячі гривень дорожче.

Джерело: VladTime

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: