SEGA анонсувала чотири нові консоли Game Gear Micro в честь 60-річчя компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія SEGA відсвяткувала своє 60-річчя випуском чотирьох нових консолей Game Gear Micro. Нові консолі базуються на оригінальній консолі Game Gear, яка вийшла в 1990, і є її дуже зменшеними варіантами. Ця зменшена версія буде буквально мініатюрною, оскільки вона в декілька разів менша за Game Gear. Якщо оригінальна консоль була створена для комфортного використання двома руками, то SEGA Game Gear Micro може буквально повністю поміститись на долоні. 

В цієї консолі, звісно, немає цілі в тому, щоб бути зручною. Вона створена для фанатів і повинна викликати ностальгію, тому дуже добре підійде колекціонерам. Якщо ж вам хочеться все-таки пограти на цій консолі, SEGA створила аксесуар Big Window, який дуже схожий на той, який був випущений для оригінальної консолі. Як і старий Big Window, новий, створений для Game Gear Micro, буде лише візуально збільшувати дисплей консолі.  

SEGA Game Gear Micro буде доступна у чотирьох кольорах: чорному, синьому, жовтому та червоному. Тут різниця не лише в кольорах, але й у тому, що в кожної консолі є свій набір ігор. Варто відразу зазначити, що консоль не буде підтримувати картриджі, тому користувачу будуть доступні лише ті ігри, які вже встановлені на внутрішню пам’ять пристрою. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В чорному варіанті консолі будуть “Sonic the Hedgehog”, “Puyo Puyo 2”, “Out Run” та “Royal Stone”, в синьому – “Sonic Chaos”, “Gunstar Heroes”, “Sylvan Tale” та “Baku Baku Animal”, в жовтому – “Shining Force Gaiden”, “Shining Force: The Sword of Hajya”, “Shining Force Gaiden: Final Conflict”, “Nazo Puyo” та “Arle no Ru”, а в червоному –  “Revelations: The Demon Slayer”, “Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special”, “The G.G. Shinobi” та “Columns”. 

Варто зауважити, що тут вся суть саме в тому, щоб зібрати всі чотири консолі, а не лише одну. У випадку, якщо ви візьмете набір з чотирьох, SEGA подарує в комплекті новий аксесуар Big Window. Game Gear Micro працює на двох ААА батарейках, які забезпечують три години автономної роботи. Консоль має один динамік, а також джек 3.5 мм. SEGA Game Gear Micro поки анонсована в Японії та почне продаватися з шостого жовтня за ціною близько 45 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.