Honor представила ігровий смартфон Play 4 Pro з функцією виміру температури

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor Play 4 Pro і бюджетну версію Honor Play 4 можна попередньо замовити з Китаю вже сьогодні.

На сьогоднішній презентації в Китаї дочірній бренд компанії Huawei – Honor представив флагманську модель ігрового смартфона Honor Play4 Pro і її спрощену версію Honor Play4.

Honor Play 4 Pro отримав однокристальний потужний процесор Kirin 990, акумулятор на 4200 мА/г і 6,57-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD+.
Як це прийнято у Huawei і Honor, незважаючи на те, що модель не позиціонується як камерофон, флагман оснащений квадрокамерою на задній панелі і подвійною фронтальною камерою. Основна камера включає головний 40-мегапіксельний датчик Sony IMX600 RYYB і телевик на 8 Мп і триразовим оптичним зумом. Врізана в екран селфі-камера поєднує два модуля на 32 Мп і 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головною фішкою смартфона Honor Play 4 Pro став вбудований ІЧ-датчик для вимірювання температур. Пристрій здатний визначити температуру в діапазоні від -20 до 100 градусів Цельсія з точністю 0,1 градуса. Виробник пропонує заміряти смартфоном як температуру тіла, так і температуру, наприклад, води, щоб уникнути опіків.

Смартфон Honor Play4 Pro також підтримує швидку 40-ватну зарядку, NFC і 5G.

Пристрій надійде в продаж в двох варіантах: звичайна версія на 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб флеш-пам’яті буде коштувати 408 доларів, а версія з функцією виміру температури – 422 долара.

Модель Honor Play4 компанія позиціонує як більш доступне рішення для ігор. Він працює на процесорі MediaTek Dimensity 800, оснащений 6,81-дюймовим екраном IPS Full HD + і акумулятором на 4300 мА/г. Модель не підтримує NFC.

Спрощений девайс також оснащений квадрокамерою з основним датчиком на 64-Мп, 8-мегапіксельним ультраширококутний модулем, датчиком глибини на 2 Мп і 2-мегапіксельною макрокамерой. Фронтальна камера – одинарна, на 16 Мп.

Honor Play 4 надійде в продаж в двох версіях на 6 Гб або 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб флеш-пам’яті. Вартість складає 253 і 281 долар відповідно.

Передзамовлення в Китаї стартує вже сьогодні ввечері. У вільному продажу Honor Play 4 Pro з’явиться 9 червня, а Honor Play 4 – 12 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.