Названо великі нововведення iOS 14

Ще кілька нововведень iOS 14 були розсекречені. Згідно з даними, отриманими з ранньої збірки iOS 14, в наступному поколінні ОС для iPhone з’явиться вбудований перекладач в браузері Safari і підтримка стилуса Apple Pencil на веб-сайтах.

Перекладач в браузері Safari в iOS 14 буде працювати локально, використовуючи машинне навчання. Це дозволить виконувати переклад тексту на сайтах без підключення до інтернету. Крім цього, дані про перекладений текст не будуть відправлятися в Apple.

У коді iOS 14 виявлені згадки підтримки перекладу в інших стандартних додатках на iPhone. Apple тестує цю можливість в різних додатках, включаючи App Store, де користувачам може знадобитися переклад відгуків, написаних іншою мовою.

Також в iOS 14 і iPadOS 14 може з’явитися підтримка стилуса Apple Pencil на веб-сайтах. Опис функції вказує на появу можливість малювати і робити розмітку за допомогою Apple Pencil на підтримуваних веб-сайтах. У виданні 9to5Mac відзначили, що функція може з’явитися в iPadOS 14 і бути доступною тільки на планшетах iPad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.