Новий лаунчер OnePlus 4.4.2 приніс покращену багатозадачність та швидкий пошук

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони компанії OnePlus давно славляться якістю програмного забезпечення, яке доволі давно вважається одним з найшвидших на ринку. Смартфони OnePlus завжди виходять з останньою версією Android, поверх якої встановлена оболонка Oxygen OS.

Окрім самої операційної системи, на смартфонах використовується також фірмовий лаунчер, який називається “OnePlus Launcher”. Лаунчер можна скачати та встановити на будь-який смартфон, завдяки чому будь-хто може спробувати покористуватись інтерфейсом OnePlus. Це буде потрібно у тому випадку, якщо ви хочете купити смартфон OnePlus, але ви не впевнені, чи сподобається вам інтерфейс.

Компанія OnePlus випустила нове оновлення свого лаунчера, який називається OnePlus Launcher, під номером 4.4.2. Головним покращенням стало оновлене меню багатозадачності, в яке тепер включені іконки програм в меню “недавні”. Тепер також з’явився новий жестовий трігер для швидкого пошуку в меню програм. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В меню багатозадачності з’явилося меню багатозадачності зі слайдером, яке дозволяє швидше відкривати та ідентифікувати програми завдяки іконкам внизу. Іншою зміною особливістю стало те, що кнопка “X” тепер замінена на кнопку “закрити всі програми”. Доступ до всіх налаштувань доступний завдяки довгому натиску на прев’ю програми в меню багатозадачності.

Ще одним важливим нововведенням стала можливість в меню програм. Користувачам тепер потрібно натиснути та утримувати під час пошуку трігер в меню пошуку, що дуже зручно під час управління однією рукою. Остання версія лаунчера OnePlus вже з’явилася в Google Play

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.