Новий смартфон з незвичайною камерою Oppo Reno 4 на якісних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті онлайнового магазина Jingdong опублікували зображення смартфона Oppo Reno 4, який отримав потрійну основну камеру. Блок камери виділяється тим, що всі три її модуля є досить великими і однаковими.

Нові зображення демонструють нам смартфон в двох кольорах: Crystal Red і Blue.

Раніше в мережу витекли характеристики Oppo Reno4, згідно з якими смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 765G, він оснащений акумулятором ємністю 4000 мА · год з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт. Лінійка Reno4 буде комплектуватися швидким зарядним пристроєм SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт. 5-хвилинний зарядки вистачить на 4 години використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон отримав 6,55-дюймову панель AMOLED з частотою оновлення зображення 90 Гц і отвір для 32-мегапіксельною селфі-камерою. роздільна здатність основного датчика зображення головної камери становить 48, два додаткових датчика повинні мати 8 і 2 Мп, а в моделі Oppo Reno 4 Pro ці додаткові датчики мають роздільну здатність 12 і 13 Мп. Також згадується оптична стабілізація зображення.

Молодша версія смартфона отримає 8 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, старша буде доступна у версії з 12 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.