Блогери порівняли розміри всіх версій iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До анонса нової лінійки Apple iPhone 12 залишається ще кілька місяців, але вся основна інформація про майбутні новинки вже відома. Але японський ресурс Mac Otakara не обмежився черговим текстовим описом фірмових смартфонів наступного покоління. Техноблогери продемонстрували наочне порівняння повнорозмірних макетів всіх моделей неанонсованої лінійки, створених на основі попередніх витоків.

Згідно з попередніми витокам, в нову серію увійдуть відразу чотири моделі iPhone 12: 5,4-дюймовий iPhone 12, 6,1-дюймові iPhone 12, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro, а також iPhone 12 Pro Max з діагоналлю екрана 6, 7-дюйма. За даними мережевих інформаторів, дві молодші моделі отримають подвійну основну камеру, а Pro-версії обзаведуться потрійним модулем.

Крім того, за даними Mac Otakara, слот для SIM-карти переїде із правої грані смартфона на ліву і розміститься під кнопками регулювання гучності. Всі новинки Apple 2020 року імовірно отримають традиційний роз’єм Lightning, а ось конфігурація динаміків у різних моделей буде відрізнятися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо твердження блогерів підтвердиться, дизайн новинок з металевими плоскими гранями корпусу буде нагадувати iPad Pro. Примітно, що в представлених макетах на блоці тильній камери в жодній моделі не відображено датчик LiDAR, про який вже неодноразово повідомлялося в мережі.

Анонс лінійки iPhone 12 очікується восени поточного року, ціна нових смартфонів Apple ще не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.