ZTE Axon 11 SE 5G з MTK Dimensity 800 офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ZTE сьогодні презентувала в Китаї свій новий середньобюджетний смартфон Axon 11 SE 5G. Ключовою фішкою смартфона став субфлагманський чіпсет MediaTek Dimensity 800, який підтримує дворежимний 5G та показує у бенчмарках кращі результати, ніж його прямий конкурент – Qualcomm Snapdragon 765G. На даний момент цей чіпсет випереджає всіх конкурентів у субфлагманському сегменті, набираючи в популярному бенчмарку AnTuTu близько 400000 балів. 

Компанія ZTE заявила, що Axon 11 SE 5G зможе забезпечити годину важкого геймінгу під час зарядки при температурі нижче 40 градусів. Цього результату вдалося досягти завдяки графітовій системі охолодження, яка ефективно розсіює тепло, яке виділяє чіпсет смартфона. 

На фронтальній панелі смартфона розташована IPS-матриця діагоналлю 6.53 дюйма з роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів. На задній панелі розташована квадрокамера, яка складається з головного сенсора на 48 МП, ультраширокого на 8 МП та двох сенсорів по 2 МП – макро та датчика глибини сцени. Смартфон отримав фронтальну камеру на 16 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4000 мАг, що дасть смартфону змогу працювати до 12 годин, а швидка зарядка дозволить зарядити його з нуля до 50 процентів буквально за півгодини. ZTE Axon 11 SE 5G працює на операційній системі Android 10 з оболонкою MiFavor UI. 

Смартфон вже став доступним для попереднього замовлення в Китаї. За базову версію 6/128 ГБ доведеться заплатити 250 євро, два додаткові ГБ оперативної пам’яті коштуватимуть ще 40 євро, а додаткові 2 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті коштуватимуть додаткові 80 євро в порівнянні з базовою версією. Смартфон доступний у синьому та білому градієнтних кольорах. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.