Розкрито характеристики смартфонів Xiaomi Redmi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точна дата невідома, але вже в найближчі дні представники Xiaomi повинні представити нову лінійку недорогих смартфонів – Redmi 9. До неї увійшли три смартфона: базова і найдорожча версія Redmi 9, а також Redmi 9A і Redmi 9C. Ця інформація з’явилася в мережі, завдяки витоку від інсайдера під ніком Sudhanshu1414.

Цей користувач у себе в Твіттері опублікував таблицю з основними даними і характеристиками цих трьох пристроїв. Якщо вірити даним, які витекли в мережу, то у всіх трьох смартфонів буде однакова діагональ дисплея – 6,53 дюйма. А ось роздільна здатність екрана у Redmi 9 буде Full HD +, у двох інших – лише HD +.

Також існують відмінності в чіпсетах, наборі камер, а також пам’яті. А ось об’єднує всіх – це наявність дактилоскопічного сканера, роз’єму USB Type-C, достатнього за ємності акумулятора і слота для карти пам’яті. Відомі й приблизні цінники ще не представлених смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що найдешевшою стане модель Redmi 9A. Її вартість буде коливатися в межах 100-120 євро. Трохи вище оцінюється Redmi 9C. Його вартість стартує з 130 євро. А ось Redmi 9 має максимальний цінник – від 160 євро. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.