Samsung Galaxy Note 10 Lite впав у ціні до рекордного мінімуму

Ми провели дослідження цін на електроніку і прийшли до висновку, що у офційному магазині Samsung знизилася ціна на Galaxy Note 10 Lite, ставши набагато дешевшим і доступнішим для всіх категорій покупців. Якщо ще на старті продажів за цей апарат просили аж 16 000 гривень, то тепер, зараз, придбати його можна за майже 13 000 гривень.

Звучить неймовірно, але все насправді саме так, завдяки чому тепер купити собі флагман від південнокорейської корпорації може абсолютно кожен без будь-яких складнощів, а пропонують на вибір ще й кілька кольорів.

Купити Samsung Galaxy Note 10 Lite можна в чорному, червоному і сірому кольорі, у всіх з яких мобільний пристрій виглядає дуже привабливо в усіх відношеннях. Чим більше у будь-якого магазина відгуків і чим більше досвід роботи, тим краще. Сам флагман оснащений 6,7-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2400 на 1080 пікселів (3K), восьмиядерним процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, потрійний основною (12 Мп + 12 Мп + 12 Мп) і 32 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно. В іншому, крім усього іншого, цей флагман володіє 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.