OnePlus обдурила своїх фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно власники нового флагмана OnePlus 8 Pro з’ясували, що фотохромними камера, яку багато хто вважав марною, володіє «рентгенівським» ефектом і вміє знімати крізь деякі матеріали. У відповідь на це OnePlus повідомила, що відключить цю функцію, але тільки в одному регіоні. Однак компанія порушила свою обіцянку.

Після того як в мережі з’явилися новини про унікальну можливість камери OnePlus 8 Pro, виробник заявив, що в одному з найближчих оновлень відключить цю функцію, так як деякі користувачі були стурбовані питанням конфіденційності такої можливості смартфона. Разом з тим на офіційному форумі з’явилося уточнення, що це стосується тільки китайської прошивки HydrogenOS, тоді як в глобальній OxygenOS компанія пообіцяла не відключати цю опцію.

Незважаючи на обіцянку, власники OnePlus 8 Pro за межами Китаю почали отримувати оновлення з прошивкою OxygenOS 10.5.9, єдиною зміною якої є відключення монохромного камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво й те, що оновлення, яке, судячи з опису, лише відключає камеру, «важить» значні 2,4 ГБ. Для порівняння, розмір недавнього апдейта до Android 10 з безліччю змін для OnePlus 5 і 5T становив менше 2 ГБ.

В описі поновлення сказано, що монохромна камера знову запрацює орієнтовно в червні. Разом з тим компанія ніяк не прокоментувала зміна своїх початкових планів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.