Стали відомі характеристики бюджетних смартфонів Redmi 9, Redmi 9C і Redmi 9A

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що Xiaomi за останнім часом представила величезну кількість смартфонів, найближчим часом вийде ще кілька новинок. Зокрема, нас очікують моделі Redmi 9, Redmi 9C і Redmi 9A – наймолодші представники лінійки.

І зараз ми можемо поглянути на їх характеристики. Отже, Redmi 9 буде заснований на SoC MediaTek Helio G70. Він отримає дисплей IPS діагоналлю 6,53 дюйма роздільною здатністю Full HD+, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ флеш-пам’яті (явно будуть і інші модифікації), акумулятор ємністю 5000 мА · год, а також квадрокамеру з датчиками роздільної здатності 13, 8, 5 і 2 Мп.

Redmi 9C і Redmi 9A будуть дуже схожі. В основі обох моделей буде лежати SoC MediaTek Helio G25, яка поки ще представлена ​​не була. Можливо, дані смартфони будуть першими, хто отримає цю платформу. У обох моделей будуть екрани IPS діагоналлю 6,53 дюйма роздільною здатністю HD+, акумулятори ємністю 5000 мА · год і 3 ГБ оперативної пам’яті. У Redmi 9A буде одинарна камера роздільною здатністю 13 Мп, у Redmi 9C – подвійна з додатковим датчиком на 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера у всіх трьох смартфонів матиме роздільну здатність 5 Мп. Також всі апарати отримають роз’єм для навушників, порт USB-C і ІЧ-порт. Даних про дату анонса у джерела немає, але сказано, що смартфони будуть представлені скоро.

Джерелом в даному випадку виступає досить перевірений інсайдер Sudhanshu. Наприклад, він стверджував, що Redmi Note 8T вийде і буде мати модуль NFC, хоча тоді багато джерел заперечували можливість появи цієї моделі.

Очікувані ціни на Redmi 9, Redmi 9C і Redmi 9A складуть 160-180, 130-150 і 100-120 євро відповідно. Але це навряд чи для Китаю, так як той же Redmi 8A на рідному ринку стартував з 92 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.