Топ-менеджер Xiaomi показав величезний загадковий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні директор по новій продукції Xiaomi Ван Тенг Томасом (Wang Teng Thomas) підігрів інтерес фанатів до діяльності компанії, опублікувавши цікаву фотографію в китайській соціальній мережі Weibo, яка викликала досить бурхливий відгук у читачів. 

Сама по собі фотографія була присвячена тренінгам, проведеним в компанії. Все б нічого, але на фото був помічений смартфон, поки не представлений компанією офіційно. Він виділяється значними розмірами і захований в спеціальний чохол, що приховує більше, ніж у інших смартфонів. 

В англомовному сегменті мережі на фото звернув увагу відомий інформатор Mukul Sharma. Він заслужив довіру численними достовірними витоками, в тому числі про  смартфони Redmi K20  і  Meizu 16XS . Сам інформатор зазначив лише, що це ще один новий смартфон в лінійці Xiaomi і додав тег Redmi. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Не залишився в стороні від загадкового пристрою відомий китайський інформатор Digital Chat Station, який неодноразово правильно передбачав майбутні продукти Xiaomi. Наприклад, ось  здійснились пророцтва про  лінійку Xiaomi Mi 10. Це джерело зазначило, що даний пристрій є смартфон Redmi початкового рівня без підтримки стільникових мереж п’ятого покоління 5G, а тільки з підтримкою 4G. 

Соціальний новинний ресурс, який спеціалізується на різних витоках і майже без модерації, теж опублікував фото, але вже з підписом, що це Redmi 9 4G. Який опублікував її користувач має в своєму послужному списку, як мінімум живе фото Honor X10, цілком згодом підтвердилося. 

Згідно з попередніми даними, Redmi 9 отримає величезний екран і акумулятор ємністю 5000 мА • год . Діагональ екрану може бути збільшена до 6,6 або 6,67 дюйма, але роздільна здатність буде скромною – тільки HD+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.