В Україні скоро стартує продаж бюджетної серії Xiaomi Redmi Note 9 з NFC і батареєю 5020 мАг

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Redmi Note 9

В Україні скоро стартує продаж бюджетної серії Xiaomi Redmi Note 9 з NFC і батареєю 5020 мАг
Redmi Note 9

Це базовий бюджетний смартфон – він пропонує актуальний дизайн з декількома камерами і базовий набір функцій для сучасного пристрою, включаючи швидку зарядку і NFC для безконтактних платежів.

Реклама

Смартфон отримав корпус з глянсового пластика, який схожий на скло. Сканер відбитків пальців розмістили на задній кришці – заради економії і через IPS-дисплей. Екран має діагональ 6,53 дюйма і роздільна здатність Full HD +. Ще у смартфона чотири камери – основна 48 Мп + ширококутна 8 Мп + макро 2 Мп + датчик глибини 2 Мп. Фронтальна камера на 13 Мп захована в невеликому отворі в кутку дисплея.

Працює Redmi Note 9 на процесорі MediaTek Helio G85 з 4 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ постійної пам’яті, є слот для microSD. Ще він отримав акумулятор на 5020 мАг з швидкою зарядкою на 18 Вт, NFC для платежів, ІК-порт для управління технікою, 3,5 мм для дротових навушників і USB Type-C для зарядки.

Redmi Note 9 в Україні коштує 5 199 гривень за версію на 4/64 ГБ і 5 699 гривень за 4/128 ГБ. Він з’явиться у продажу з 4 червня.

Redmi Note 9 Pro

В Україні скоро стартує продаж бюджетної серії Xiaomi Redmi Note 9 з NFC і батареєю 5020 мАг
Redmi Note 9 Pro

Це бюджетний і великий смартфон з екраном 6,67 дюйма – IPS-матриця і Full HD + роздільна здатність. Сканер відбитків пальців розташували на бічній рамці. За рахунок того, що фронтальну камеру (32 Мп) сховали в невеликому отворі в дисплеї, при такій діагоналі вдалося зробити рамки маленькими і смартфон трохи компактнішим.

Смартфон отримав набір з чотирьох камер:

  • Основна – 64 Мп
  • Ширококутова – 8 Мп
  • Макро – 5 Мп
  • Датчик глибини – 2 Мп

Працює Redmi Note 9 Pro на процесорі Snapdragon 720G – доступна модель з 64 ГБ постійної (UFS 2.1) і 6 ГБ оперативної пам’яті (LPDDR4X). Не забули додати слот для microSD-карт, ІК-датчик для управління побутовою технікою та 3,5-міліметровий роз’єм для дротових навушників. Є також NFC.

Redmi Note 9 Pro коштує 7 999 гривень за версію на 6/128 ГБ, а версія 6/64 ГБ вартує 7 299 гривень.

В Україні вже продається схожий смартфон Redmi Note 9S, у нього трохи гірша камера і немає NFC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: