Nokia C5 Endi, C2 Tava та Tennen офіційні анонсовані

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD Global випустила смартфони бюджетного цінового сегменту для ринку США та оператора Cricket Wireless. Nokia C5, C2 Tava та Tennen запропонують користувачам Android 10, потрійну основну камеру та приємні цінники. Nokia C2 Tava та Tennen – це, по факту, той самий смартфон, але Tava буде ексклюзивом оператора Cricket Wireless. 

Nokia C5 Endi отримав дисплей IPS діагоналлю 6.5 дюймів з роздільною здатністю HD+. Зверхну дисплея, у краплеподібному вирізі, розташована фронтальна камера роздільною здатністю 8 МП. Корпус смартфона виконаний з полікарбонату, на ньому є окрема кнопка запуску Google Assistant. На задній панелі розташована основна камера на 13 МП, ультраширока на 5 МП та дачтик глибини сцени на 2 МП. Під моделем основної камери розташований сканер відбитків пальців. Смартфон працює на чіпсеті MediaTek Helio P22 в парі з трьома ГБ оперативної пам’яті та 64-ма ГБ внутрішньої пам’яті. За автономність відповідальна батарея об’ємом 4000 мАг, підтримується зарядка потужністю 10W. 

Nokia C5 Endi можна буде купити у синьому кольорі за ціною 170 доларів. Смартфон почне продаватися п’ятого червня. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia C2 Tava/Tennen отримав дисплей діагоналлю 5.45 дюймів з роздільною здатністю HD+, співвідношення сторін дисплея складає 18:9. На задній панелі розташований основний модуль камери на 8 МП з додатковим датчик глибини сцени на 2 МП. Корпус також виконаний з полікарбонату, на ньому є кнопка виклику голосового асистента Google. 

Смартфон буде працювати на чіпсеті Helio A22, в парі з яким буде 2 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті буде на вибір два варіанти – або 16 ГБ, або 32 ГБ. Пам’ять можна розширити за допомогою карти пам’яті microSD. Смартфон буде оснащений акумулятором об’ємом 3000 мАг та підтримуватиме зарядку потужністю 10W. Nokia C2 Tava почне продаватися вже сьогодні за ціною 110 доларів у синьому кольорі та стане ексклюзивом Cricket Wireless, а C2 Tennen буде доступна у сірому кольорі з 15-го червня без прив’язки до оператора за ціною 70$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.