Oppo Reno 4 вийде п’ятого червня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo Reno 4 вже готується до випуску, а зараз вже стала відомою дата, коли смартфони цього модельного ряду будуть анонсовані – п’яте червня. Вже наступної п’ятниці ми побачимо два нові смартфони з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління, оскільки ще в третьому поколінні Reno всі смартфони підтримували нове покоління мобільного інтернету. 

Смартфони будуть підтримувати швидку зарядку потужністю 65W, яка на даний момент є фішкою флагманських модельних рядів Find X2 та Ace 2. Також буде підтримка режиму “Super Night Mode” для покращених нічних знімків. Компанія вже почала розсилати дату та час початку презентації різним медіа. 

Характеристики смартфонів модельного ряду Oppo Reno 4 та його Pro-версії вже з’явились на TENAA. Девайси повинні вийти на субфлагманській платформі Qualcomm Snapdragon 765G з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. Це не флагманська платформа, але Reno3 також виходили, як середньобюджетні смартфони у флагманському дизайні. На передній панелі буде виріз під фронтальну камеру, а у дисплея будуть загнуті панелі. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На задній панелі будуть три камери, при цьому сам модуль камери розташований вертикально, але по стилю схожий на блок камер у iPhone 11 Pro. Один з девайсів модельного ряду Reno4 отримає подвійну фронтальну камеру 32 МП + 2 МП, а інший – одинарну на 32 МП. 

Обидва смартфони будуть з градієнтними корпусами, на задній панелі буде великий напис “Reno Glow”. Це загалом стає трендом в наш час – недавно бренди Honor та Realme випустили свої флагманські моделі у схожому дизайні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.