Смартфони

Топ 5 найкращих смартфонів з великими екранами

Share

Великий екран – тренд останніх років на мобільному ринку. У 2020 році пристрій з екраном 6,1 дюйма вважається компактним, а 6,5 дюйма – оптимальний параметр. Так, в 2017 році виробники відмовилися від рамок і почали вставляти екрани з пропорціями 18:9 замість 16:9. Проте, смартфони все одно збільшилися за останні роки, а компактні моделі майже зникли. 

Ми зібрали 5 кращих пристроїв з аномально великими екранами. З ними переглядати контент буде максимально зручно. 

Galaxy S20 Ultra 

Galaxy S20 Ultra 

Діагональ екрану: 6,9 дюйма 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фішка цього смартфона – камера, але екран теж вартий уваги. Головна особливість – частота оновлення 120 Гц. Друга – роздільна здатність Quad HD +. Мінус екрана – обидва параметри можна виставити на максимальні значення одночасно. Або 120 Гц з Full HD +, або Quad HD +, але з 60 Гц. Радимо перше. 

Втім, роздільна здатність 2K + рідко коли знаходить собі застосування. Відео та фотографії ми дивимося як правило в Full HD. Якщо закрити очі на цей недолік, то причепитися буде ні до чого. 

Тепер до головної фішки пристрою – камера. Модуля чотири, роздільна здатність – 108 + 48 + 12 Мпікс + ToF. Зум 10-кратний гібридний і 100-кратний цифровий. З таким збільшенням можна зняти навіть місяць. Наприклад, ось так. Процесор – флагманський Exynos 990, ємність акумулятора – 5000 мAч, динаміки стерео, корпус захищений від води і пилу за стандартом IP68. Загалом, збалансований смартфон з вражаючими технологіями. 

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro

Діагональ екрану: 6,78 дюйма 

Діагональ – не єдина фішка екрану цього смартфона. Дисплей OnePlus 8 Pro можна сміливо назвати кращим в світі. Роздільна здатність дисплея – Quad HD +, частота оновлення – 120 Гц. Особливість дисплея в тому, що обидва цих параметра можна викрутити на максимум. 

Краї екрана заокруглені. Але несильно, тому випадкових натискань буде мінімум. Під фронтальну камеру розміщена точка в лівому верхньому кутку. Вона мініатюрна, розміром з іконки повідомлень. 

За іншими параметрами смартфон також флагманський. Процесор – Snapdragon 865, чіп пам’яті – UFS 3.0, ємність акумулятора – 4510 мАг, камери на 48 + 48 + 8 + 5 Мпікс. Нарешті OnePlus випустила смартфон, який конкурує з iPhone і Samsung не тільки за рахунок ціни. 

Samsung Galaxy A71 

Samsung Galaxy A71

Діагональ екрану: 6,7 дюйма 

У лінійці Galaxy A це фаблет. AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +. A71 – смартфон цього року, який позиціонується саме так, хоча його діагональ не найбільша на ринку. 

Розміри – не єдиний плюс дисплея. Під фронтальну камеру передбачена точка. Вона розташована по центру у верхній частині екрану і майже не привертає уваги. Розміром вона з іконку повідомлення. 

За іншим характеристикам Galaxy A71 дуже суперечливий – він не найкращий ні в чому, але одночасно це один з найбільш збалансованих смартфонів за свою ціну. Роздільна здатність камери – 64 + 12 + 5 + 5 Мпікс, процесор – Snapdragon 730G, з ним пристрій працює без обмежень, ємність акумулятора – 4500 мАг. 

Redmi Note 9S 

Redmi Note 9S

Діагональ екрану: 6,67 дюйма

Новинка компанії. Його фішка – виріз під камеру. Це точка в стилі Samsung Galaxy A. Виріз мініатюрний, розміром з іконки повідомлень. Розташований по центру. Загалом, майже непомітний. 

Технологія IPS, роздільна здатність Full HD +. Стандартні параметри для смартфона нижньої межі середнього класу. Єдине, максимальна яскравість – 450 ніт. Це мало, в ясний день і ​​її може не вистачати. 

Екран – звичайно ж не єдиний плюс смартфона. Процесор – Snapdragon 720G, працює без обмежень. Ємність акумулятора – 5020 мАг, заряду вистачає на два дні при помірному навантаженні. Роздільна здатність камери – 48 + 8 + 5 + 2 Мпікс. Єдиний, але серйозний недолік, це відсутність NFC. 

iPhone 11 Pro Max 

iPhone 11 Pro Max

Діагональ екрану : 6,5 дюйма 

Стандартний параметр для 2020 року. Але кого ми обманюємо, користувачі iPhone вибирають пристрої тільки від Apple, і новий смартфон вони будуть вибирати теж серед них. А тут тільки один варіант – 11 Pro Max. 

Екран OLED. Роздільна здатність – 2688 x 1242 пікселів, щільність пікселів – 458 ppi. Єдиний недолік дисплея – частота оновлень 60 Гц, в 2020 році актуальні 90 Гц і 120 Гц. 

За іншими параметрами до апарату не може бути претензій, це флагман, і один з кращих мобільних пристроїв на ринку. Процесор – A13 Bionic, роздільна здатність камери – 12 + 12 + 12 Мпікс, заряду акумулятора вистачить на півтора дня при помірному навантаженні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Який смартфон вибрати, якщо потрібна потужна батарея: 7 бюджетних гаджетів

    Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер - все це не має значення, якщо вже…

    02.05.2024

    У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

    У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний…

    02.05.2024

    Розбір Huawei Pura 70 Pro виявив незначні відмінності від Ultra

    Huawei розширила доступність серії Pura 70 для міжнародної аудиторії, і потенційні покупці прагнуть дізнатися, чи…

    02.05.2024

    Windows 11 втрачає популярність, а Windows 10 займає 70% ринку і продовжує зростати – в чому причина

    ОС Windows 11 восени виповниться вже 3 роки, але їй все ще важко наздогнати ринкову…

    02.05.2024

    Чутки: Samsung працює над новим флагманським смарт-годинником

    Samsung випустила новий фінансовий звіт, в якому не розповіла про свій прибуток, але й натякнула…

    02.05.2024

    Чому не можна заряджати смартфон у задушливому приміщенні: є можливий небезпечний наслідок

    До початку літа залишилося менше місяця. Наприкінці весни багатьом людям варто дізнатися про важливе правило…

    02.05.2024