Топ 5 найкращих смартфонів з великими екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Великий екран – тренд останніх років на мобільному ринку. У 2020 році пристрій з екраном 6,1 дюйма вважається компактним, а 6,5 дюйма – оптимальний параметр. Так, в 2017 році виробники відмовилися від рамок і почали вставляти екрани з пропорціями 18:9 замість 16:9. Проте, смартфони все одно збільшилися за останні роки, а компактні моделі майже зникли. 

Ми зібрали 5 кращих пристроїв з аномально великими екранами. З ними переглядати контент буде максимально зручно. 

Galaxy S20 Ultra 

Galaxy S20 Ultra 
Galaxy S20 Ultra 

Діагональ екрану: 6,9 дюйма 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фішка цього смартфона – камера, але екран теж вартий уваги. Головна особливість – частота оновлення 120 Гц. Друга – роздільна здатність Quad HD +. Мінус екрана – обидва параметри можна виставити на максимальні значення одночасно. Або 120 Гц з Full HD +, або Quad HD +, але з 60 Гц. Радимо перше. 

Втім, роздільна здатність 2K + рідко коли знаходить собі застосування. Відео та фотографії ми дивимося як правило в Full HD. Якщо закрити очі на цей недолік, то причепитися буде ні до чого. 

Тепер до головної фішки пристрою – камера. Модуля чотири, роздільна здатність – 108 + 48 + 12 Мпікс + ToF. Зум 10-кратний гібридний і 100-кратний цифровий. З таким збільшенням можна зняти навіть місяць. Наприклад, ось так. Процесор – флагманський Exynos 990, ємність акумулятора – 5000 мAч, динаміки стерео, корпус захищений від води і пилу за стандартом IP68. Загалом, збалансований смартфон з вражаючими технологіями. 

OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro

Діагональ екрану: 6,78 дюйма 

Діагональ – не єдина фішка екрану цього смартфона. Дисплей OnePlus 8 Pro можна сміливо назвати кращим в світі. Роздільна здатність дисплея – Quad HD +, частота оновлення – 120 Гц. Особливість дисплея в тому, що обидва цих параметра можна викрутити на максимум. 

Краї екрана заокруглені. Але несильно, тому випадкових натискань буде мінімум. Під фронтальну камеру розміщена точка в лівому верхньому кутку. Вона мініатюрна, розміром з іконки повідомлень. 

За іншими параметрами смартфон також флагманський. Процесор – Snapdragon 865, чіп пам’яті – UFS 3.0, ємність акумулятора – 4510 мАг, камери на 48 + 48 + 8 + 5 Мпікс. Нарешті OnePlus випустила смартфон, який конкурує з iPhone і Samsung не тільки за рахунок ціни. 

Samsung Galaxy A71 

Samsung Galaxy A71 
Samsung Galaxy A71

Діагональ екрану: 6,7 дюйма 

У лінійці Galaxy A це фаблет. AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD +. A71 – смартфон цього року, який позиціонується саме так, хоча його діагональ не найбільша на ринку. 

Розміри – не єдиний плюс дисплея. Під фронтальну камеру передбачена точка. Вона розташована по центру у верхній частині екрану і майже не привертає уваги. Розміром вона з іконку повідомлення. 

За іншим характеристикам Galaxy A71 дуже суперечливий – він не найкращий ні в чому, але одночасно це один з найбільш збалансованих смартфонів за свою ціну. Роздільна здатність камери – 64 + 12 + 5 + 5 Мпікс, процесор – Snapdragon 730G, з ним пристрій працює без обмежень, ємність акумулятора – 4500 мАг. 

Redmi Note 9S 

Redmi Note 9S 
Redmi Note 9S

Діагональ екрану: 6,67 дюйма

Новинка компанії. Його фішка – виріз під камеру. Це точка в стилі Samsung Galaxy A. Виріз мініатюрний, розміром з іконки повідомлень. Розташований по центру. Загалом, майже непомітний. 

Технологія IPS, роздільна здатність Full HD +. Стандартні параметри для смартфона нижньої межі середнього класу. Єдине, максимальна яскравість – 450 ніт. Це мало, в ясний день і ​​її може не вистачати. 

Екран – звичайно ж не єдиний плюс смартфона. Процесор – Snapdragon 720G, працює без обмежень. Ємність акумулятора – 5020 мАг, заряду вистачає на два дні при помірному навантаженні. Роздільна здатність камери – 48 + 8 + 5 + 2 Мпікс. Єдиний, але серйозний недолік, це відсутність NFC. 

iPhone 11 Pro Max 

iPhone 11 Pro Max 
iPhone 11 Pro Max

Діагональ екрану : 6,5 дюйма 

Стандартний параметр для 2020 року. Але кого ми обманюємо, користувачі iPhone вибирають пристрої тільки від Apple, і новий смартфон вони будуть вибирати теж серед них. А тут тільки один варіант – 11 Pro Max. 

Екран OLED. Роздільна здатність – 2688 x 1242 пікселів, щільність пікселів – 458 ppi. Єдиний недолік дисплея – частота оновлень 60 Гц, в 2020 році актуальні 90 Гц і 120 Гц. 

За іншими параметрами до апарату не може бути претензій, це флагман, і один з кращих мобільних пристроїв на ринку. Процесор – A13 Bionic, роздільна здатність камери – 12 + 12 + 12 Мпікс, заряду акумулятора вистачить на півтора дня при помірному навантаженні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.