Xiaomi перевіряє водостійкість нового Redmi 10X дивним способом

Xiaomi перевіряє водостійкість нового Redmi 10X дивним способом
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продукти бренду Xiaomi користуються значною популярністю, цього разу компанія вирішила підійти креативно до перевірки водостійкості власного смартфону. Раніше вона запустила челендж #BottleCapChallenge, щоб перевірити водостійкість Redmi K20, зараз же вона знову повторила це з новим Redmi 10X, суть челенджу полягає в тому щоб кидати овочі та фрукти в пристрій на великій швидкості.

Після своєї презентації кілька днів тому нові Redmi 10X та Redmi 10X Pro привернули увагу своїми революційнними характеристиками та високою продуктивністю за надзвичайно невеликою ціною. Зараз же, компанія вирішила випробувати флагмани через цікавий челендж.

Як ми можемо побачити нижче, Xiaomi випробувала свою нову серію Redmi 10X, запустивши всі види фруктів та овочів: перець, помідори або навіть яблуко. Тест дивує ще більше, якщо врахувати швидкість запуску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як видно на відео, фрукти та овочі запускаються зі швидкістю не менше 50 км / год , прямо поцілившись у Redmi 10X. У більшості випадків вони стають повністю знищеними, залишаючи новий смартфон Xiaomi незабрудненим не лише естетично, але й з точки зору стійкості до рідини.

Якщо коротко, нереальний тест на міцність нових Redmi 10X та Redmi 10X Pro, демонструє не стійкість до ударів, а високий рівень захисту від рідин завдяки покриттю P2i.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.