У MIUI 12 виявили нову унікальну функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фірмова оболонка Xiaomi MIUI 12 ще перебуває в стадії тестування, але це не заважає ентузіастам виявляти в ній різні корисні функції. Одна з них, як виявилося, здатна значно спростити обробку зображень, отриманих безпосередньо з екрану смартфона.

У бета-версії MIUI 12 20.5.25 тестувальники виявили просунуті можливості створення скріншотів. Зокрема, розробники передбачили функцію швидкого вибору конкретної області екрану. При торканні трьома пальцями на дисплеї пристрою можна «намалювати» контур прямокутної, круглої або довільної форми, а потім самостійно змінити або перемістити його для захоплення потрібної ділянки.

Таким чином, отриманий скріншот може бути будь-якого розміру, а користувачеві немає необхідності додатково його редагувати після створення. Викликати відповідний інструмент можна і за допомогою утримання кнопки «Додому», або через довге натискання кнопки «Меню».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що загальнодоступною функція стане після чергового апдейта MIUI 12. Стабільна ж версія новітньої прошивки вже доступна для користувачів смартфонів Redmi K20 і Xiaomi Mi 9T.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.