Realme X50t 5G з’явився в мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme вже декілька місяців випускає смартфон в модельному ряду X50 5G: першою моделлю став Realme X50 5G, випущений ще в січні, майже зразу після якого вийшла Pro-версія. Буквально місяць назад вийшов Realme X50m 5G, а позавчора був випущений Realme X50 Pro Player Edition. Зараз з’явилася інформація про те, що компанія готується до випуску нової моделі X50, яка вийде під назвою “Realme X50t 5G”. 

Realme X50t 5G з’явився в списку девайсів, які підтримуються сервісами Google Play. Стало відомо про моделі під номерами “RMX2052CN” та “RMX2052”, і це все, що на даний момент відомо про смартфон. Раніше інші смартфони Realme фігурували під дуже схожими модельними номерами, тому немає ніяких сумнівів у достовірності цієї інформації. 

Realme RMX2052 отримав IPS-дисплей діагоналлю 6.57 дюймів з роздільною здатністю FHD+. На бічній панелі розташований сканер відбитків пальців. Девайс повинен вийти в Китаї у білому та синьому кольорах. RMX2052 працює на восьмиядерному чіпсеті з частотою 2.4 ГГц, в парі з яким може бути 6 ГБ, 8 ГБ або 12 ГБ оперативної пам’яті. Буде також три варіанти внутрішньої пам’яті: 64 ГБ, 128 ГБ та 256 ГБ. Модель з коробки буде працювати на Android 10. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель отримала акумулятор об’ємом 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 30W. Смартфон отримав основну квадрокамеру 48 МП + 8 МП + 2 МП + 2 МП, а у дисплеї є виріз під подвійну фронтальну камеру 16 МП + 2 МП. Поки що не відома ні дата анонсу, ні ціни, але ця сертифікація означає, що вже зовсім скоро почне появлятись вся інформація про смартфон, а там вже й анонс близько. Тим не менше, до українського ринку смартфон добереться ще не скоро, тому в тому випадку, якщо ви хочете купити модель Realme вже найближчим часом, варто придивитись до інших варіантів – наприклад, Realme 6 Pro. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.