Смартфон з пам’яттю 8/256 ГБ за 155$ – повернення Gionee

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, хтось пам’ятає китайську компанію Gionee, яка у 2018-му році заявила про своє банкрутство, і відтоді від неї нічого не було чути. Зараз, вочевидь, Gionee змогла знайти інвесторів і випустила новинку під назвою “K6”, яка змогла здивувати незвичайним для бюджетного цінового сегменту об’єм пам’яті. 

Смартфон отримав дисплей діагоналлю 6.2 дюйма з роздільною здатністю HD+, тип матриці – IPS. Зверху дисплея в краплевидному вирізі розташована фронтальна камера на 13 МП. На задній панелі розташована основна потрійна камера, але нам відомо лише, що роздільна здатність головного складає 16 МП. На задній панелі також є сканер відбитків пальців круглої форми. 

В основі смартфона леижть чіпсет MediaTek Helio P60, в парі з яким може бути від 6 до 8 ГБ оперативної пам’яті, але це ще не все – внутрішньої пам’яті може бути від 128 до 256 ГБ. Смартфон отримав акумулятор об’ємом 4350 мАг, потужність зарядки поки невідома. А от що справді незрозуміло – це те, що смартфон працює на операційній системі Android 7.1 Nougat, яка вийшла в далекому 2017-му році. Зараз вже смартфони, які виходять на Android 9, викликають багато запитань, а тут 7.1, та й незрозуміло, чи будуть оновлення до Android 8, 9 і, тим більше 10, а тут вже 11 повинен вийти незабаром. Думаю, що таке рішення компанії змусить багатьох потенційних покупців відкинути цей варіант при виборі смартфона. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Gionee K6 можна буде купити у чорному та синьому кольорах, і він вже почав продаватися в Китаї. За версію 6/128 ГБ слід заплатити 122 долари, за 8/128 ГБ – 127 доларів, а за 8/256 ГБ – 155 доларів. Така ціна, незважаючи на застарілу версію операційної системи, виглядає справді привабливою, і якщо на смартфон з’вляться сторонні прошивки, які будуть базуватись на Android новіших версій і працювати непогано, смартфон можна буде розглядати, як варіант для покупки при дуже обмеженому бюджеті. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.