Офіційно анонсовано Realme 6s – з 90 Гц дисплеєм за $ 220

Realme сьогодні неочікувано анонсувала нову модель – Realme 6s. Незважаючи на те, що індекс “S” переважно означає покращену версію, тут все навпаки – дешевша і дещо урізана версія Realme 6, який вже місяць офіційно продається в Україні. Смартфон почне продаватися вже сьогодні в єдиній версії 4/64 ГБ за ціною 200 євро, що еквівалентно близько 220 доларів та близько 5900 гривень.

А що ж змінилось? По суті, нічого, окрім головного сенсора основної камери – тепер тут встановлений модуль на 48 МП замість модуля на 64 МП, який встановлений в Realme 6. Інші три сенсори (ультраширокий на 8 МП, датчик глибини сцени на 2 МП та макро сенсор на 2 МП) – залишились без змін. Також без змін залишилась селфі-камера на 16 МП. 

Основна камера підтримує всі ті самі режими, включно з Super Nightscape 2.0, Chroma Boost та іншими. Фронтальна камера також підтримує ті самі режими, а також може знімати слоу-мо 120 fps. Якщо мова йде про відео, Realme 6s може знімати відео в 4К (на відміну від Realme 6i, який коштує майже стільки ж), та підтримує UIS/UIS Max стабілізацію зображення (якщо вас цікавить, в чому між ними різниця – UIS Max використовує ультрашироку камеру замість основної, але обидва режими стабілізації працюють лише при зйомці в Full HD). 

Realme 6s отримав IPS панель з діагоналлю 6.5 дюймів, роздільною здатністю Full HD+, а його головною фішкою є частота оновлення 90 Гц. Система автоматично переключається між 60 та 90 Гц, залежно від контенту, який відображається в конкретний момент. Оскільки дисплей типу IPS, сканер відбитків пальців розташований на боковій грані. Нагадаю, що Realme 6i отримав дисплей HD+ з частотою оновлення 60 Гц. 

Смартфон отримав чіпсет MediaTek Helio G90T, що, знову ж таки, відчутне покращення у порівнянні з Realme 6i. Цей 12-нанометровий чіпсет минулого року дебютував в бестселері Redmi Note 8 Pro і досі залишається одним з найкращих в цьому ціновому сегменті. В парі з чіпсетом – 4 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті смартфон отримав 64 ГБ, її можна розширити за допомогою карти пам’яті microSD. 

За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4300 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 30W, яка може зарядити смартфон від нуля до ста відсотків за 55 хвилин. За півгодини смартфон можна зарядити на 70%. Крім роз’єма USB-C смартфон отримає також джек 3.5 мм. Realme 6s вийде у чорному та білому кольорах, але поки що на офіційному сайті є лише чорна версія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я