Патент розкрив ще одну “фішку” майбутнього Samsung Galaxy Fold 2

Патент розкрив ще одну
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новини про друге покоління складаного смартфону Samsung продовжують поширюватись. Ми вже неодноразо писали про всі чутки щодо прийдешньої новинки Galaxy Fold 2. Як повідомляється, ґаджет не буде бюджетним варіантом, але стане трохи дешевшим.

Південнокорейський технологічний гігант виклав патент, в якому йдеться про те, що компанія Samsung може працювати над складаним приладом з водонепроникним захистом.

Патент розкрив ще одну "фішку" майбутнього Samsung Galaxy Fold
Саме в патенті зазначено, що ґаджет матиме складнішу конструкцію з шарніром і захистом від води та пилу. Згідно із заявкою на патент, при створенні складаної конструкції буде використовуватись ущільнюючий матеріал для досягнення водонепроникності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, захищено буде шарнірну частину. Також згідно з патентними кресленями на складаному смартфоні буде розміщено менший зовнішній екран. Він буде служити для перегляду повідомлень та прийому дзвінків.

Трьома датчиками зображення та перископним модулем буде укомплектована основна камера Samsung Galaxy Fold 2. Ще невідомо, яке значення матиме оптичний зум. Крім того, побільшає датчиків і на фронтальній камері.

Точно невідомо чи побачить світ реалізацію даного патенту, та шанувальники Samsung чекають на створення складаного смартфону, який буде надійно захищений від води та пилу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.